مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه گفت: اگر ما به دنبال تمدن نوین اسلامی هستیم باید بدانیم تمدن نوین اسلامی با همکاری هدفمند و وحدت شیعه و اهل سنت اتفاق خواهد افتاد .
به مناسبت دهه فجر و به همت مرکز اسلامی استان کرمانشاه همایش بانوان فرهیخته سرپل ذهاب با موضوع «جهاد تبیین و نقش زن در تمدن نوین اسلامی» در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
سفیر سابق ایران در آذربایجان گفت: در مکتب شهید سلیمانی ما شاهد این بودیم که استکبار ستیزی کاملا برجسته است و سردار سلیمانی در تمام عمر مبارزات سیاسی خود همیشه در مقابل استکبار و عوامل دیگر ایستاده است.
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: تحقق تمدن نوین اسلامی بر اساس آیه ۳۳ سوره مبارکه توبه که میفرماید: «لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ»، از وعدههای تخلفناپذیر الهی است که حفظ وحدت و انسجام امت نقش مهمی در تحقق آن ایفا میکند.
نشست «اربعین و تمدن نوین اسلامی» با حضور جمعی از اساتید و پژوهشگران برگزار و در این نشست عنوان شد، اربعین به عنوان یک نماد تمدن اسلامی قابل طرح در جهان است که فرهنگ امتساز باید ساز و کار مقابله با رقیب را داشته باشد.
پوستر جشنواره ملی تخصصی رسانه ای تقریب مذاهب اسلامی و تمدن سازی نوین اسلامی با حضور «حسن بیارجمندی» سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبدکاووس در محل جهاد دانشگاهی گلستان رونمایی شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه هم افزایی مدیریت ایران را فرصتی برای مدیران تصمیم گیر دولت برشمرد و گفت: این نمایشگاه فرصت مغتنمی برای مدیران تصمیم گیر دولت بود تا با قدرت و ظرفیتهای مردمی آشنا شوند.
روز عرفه به عنوان یکی از مهمترین روزهای معنوی در بین همه مسلمانان، علاوه بر جایگاه فردی و معنوی برجسته، از نمادهای برجسته عرفان اجتماعی اسلام و روز پیوستن به جریان امامت و نقش داشتن در تمدن نوین اسلامی است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: قله حرکت ما در انقلاب رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی باید بدانیم که فرهنگ، نرمافزار رسیدن به این هدف است.
رئیس جامعةالمصطفی گفت: مسئله تحقق تمدن نوین اسلامی و بازگشت به دوران شکوه مسلمانان در جهان، آرمان اصلی انقلاب اسلامی، رهبران انقلاب و جامعةالمصطفی است که تنها با همراهی و اتحاد همه مذاهب اسلامی دستیافتنی خواهد بود.
سخنرانان نشست نقش قرآن کریم در تمدنسازی، این کتاب الهی را برترین مرجع برای ساخت فرهنگ نوین بشری خواندند و بر لزوم بازگشت مسلمانان به تدبر و تفکر در آیات قرآن تأکید کردند.
شماری از اندیشمندان جهان در جلسه پایانی کنفرانس «مکتب شهید سلیمانی و تمدن نوین اسلامی» تأکید کردند که برقراری امنیت منطقه ای و اولویت دادن به مسئله فلسطین از مبانی نظری فرماندهی شهید سلیمانی بود.
سومین کنفرانس بین المللی «مکتب شهید سلیمانی و تمدن نوین اسلامی» با تلاش «مجمع جهانی صلح اسلامی» به مدت 4 روز به صورت مجازی برگزار شد و شخصیت های فرهنگی، سیاسی و دانشگاهی ایرانی و خارجی به ابعاد شخصیتی سردار شهید قاسم سلیمانی پرداختند.